18.9.2021. 18:33
Nominacije za 'Hercegovku godine' otvorene do 13. oktobra
Službeno su počele nominacije za izbor "Hercegovka godine" koje će se primati do 13. oktobra ove godine, a kako se navodi u pozivu sve Hercegovke koje krasi dobrota, plemenitost, snaga i ponos ovoga kraja su dobrodošle.

 Dovoljna je samo jedna nominacija da nominirana osoba uđe u prvi krug glasovanja. Pravo na sudjelovanje nemaju prošlogodišnje pobjednice, a nominacije, kao i glasovanje, odvijat će se isključivo putem e-mail adrese "hercegovkagodine@gmail.com".

 Uvažavat će se samo kompletne prijave za nominacije pristigle na spomenutu e-mail adresu koje uz potrebne podatke (ime i prezime, mjesto stanovanja, zanimanje, fotografiju te kratki opis) moraju sadržavati i pristanak za sudjelovanje nominirane osobe.

 - Želimo ovo tegobno vrijeme učiniti malo veselijim i optimističnijim - kazala je predsjednica Organizacijskog odbora Daniela Škegro.

 Naglasila je kako su sve Hercegovke, nezavisno o mjestu stanovanja i zanimanju, a koje krasi dobrota, plemenitost, snaga i ponos ovoga kraja, dobrodošle.

 - Očekujemo i ove godine jednu lijepu priču kroz koju ćemo proslavljati i našu dragocjenu Hercegovinu i njezine žene. Posebno se radujemo nominacijama naših bakica u kategoriji  'Čuvarice ognjišta i praga' čije priče o njihovoj snazi i izdržljivosti, itekako imaju značaj - dodala je Škegro.

(FENA)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana