19.9.2021. 9:42
"Dodik je superheroj, blokira BiH, ne priznaje visokog predstavnika, devet prijava za negiranje genocida, prijeti, vrijeđa, pjeva i... ništa"
Psiholog i analitičar Srđan Puhalo iz Banje Luke na društvenim mrežama svakodnevno se osvrće na aktuelna dešavanja u našoj zemlji.

Tako je ovog jutra uputio jasnu poruku i iznio svoj stav po pitanju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika.

- Milorad Dodik je superheroj, blokira Bosnu i Hercegovinu, ne priznaje visokog predstavnika, devet prijava za negiranje genocida, prijeti, vrijeđa, pjeva i... ništa - napisao je Puhalo na Twitteru.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana