24.1.2022. 11:11
Stevandić o atentatu na Vučića: RS nema većeg zaštitnika od njega, zato je naša dužnost da...
Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić oglasio se povodom informacija da je na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića spreman antetat rekavši kako RS trenutno nema bližeg i jačeg zaštitnika od njega, naglasivši da je on najjači lider u historiji Srbije.

Stevandić kaže da je Vučić sve postigao čuvajući neutralnost i stabilnost Srbije jačajući joj privredu, institucije i vojsku.

- Zato je dužnost svih savjesnih i odgovornih ljudi sa obje strane Drine, ali i u Crnoj Gori i dijaspori, da se oglasimo i demonstriramo svoju podršku predsjedniku Srbije. Planiranje atentata na Aleksandra Vučića koji se etablirao kao jedini nosilac politike mira razvoja i saradnje na Balkanu, a istovremeno uzdigao Srbiju ne svrstavajući se i ne povinujući ni jednoj svjetskoj sili, govori da narko-klanovi dobro prate i sarađuju sa geopolitičkim centrima moći. Oni koji to razumiju, čuvaće mu leđa, a oni koji to banalizuju ili se tome izruguju na ovaj ili onaj način, možda su dio te velike igre. Ali uvijek je ono što nas ujedinjuje bilo veće i jače, zaključuje Stevandić, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana