24.1.2022. 16:41
Neočekivano pismo za Izetbegovića i Čovića: Lideri SDA i HDZ-a BiH pozvani da se obrate na posebnoj sjednici NSRS-a
Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, danas je uputio pozivno pismo predsjednicima SDA i HDZ-a BiH, Bakiru Izetbegoviću i Draganu Čoviću.

Čubrilović je, u svom pismu, Izetbegovića i Čovića pozvao da se obrate na posebnoj sjednici NSRS-a koja će biti održana 1. februara.

Na sjednici će se razmatrati aktuelna političko-ekonomska situacija u Bosni i Hercegovini.

- Imam izuzetnu čast da vas pozovem da prisustvujete i obratite se na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, koju ću zakazati za 1. februar 2022. godine, a koja će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini, ističe se u pismu upućenom liderima SDA i HDZ-a BiH.

Dodaje se kako bi prisustvo Izetbegovića i Čovića na posebnoj sjednici NSRS-a dalo znatan doprinos pronalsku rješenja za političku krizu u BiH.

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana