23.4.2024. 16:14
Zastoj u odvijanju trolejbuskog saobraćaja, oglasili se iz GRAS-a
Zbog oštećenja trolejbuske kontaktne mreže na Mojmilu danas je došlo do zastoja u odvijanju trolejbuskog saobraćaja na relaciji Dobrinja - Hrasno.

Do oštećenja trolejbuske kontaktne mreže je došlo oko 15:20 sati, a o svemu su se oglasili iz GRAS-a.

- Obavještavamo korisnike javnog gradskog prevoza da je, zbog oštećenja trolejbuske kontaktne mreže na Mojmilu danas, 23.4.2024. godine od 15:20 sati, došlo do zastoja u odvijanju trolejbuskog saobraćaja na relaciji Dobrinja – Hrasno.

Dakle, trenutno se trolejbuski saobraćaj se odvija na linijama Otoka – Trg Austrije i Otoka – Jezero.

Ekipe kontaktne mreže su na terenu, te će odmah po otklanjanju kvara, trolejbuski saobraćaj biti ponovno u funkciji na cijeloj dužini trase - saopćeno je iz GRAS-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana