25.4.2024. 8:34
Konaković: BiH ima pravosudno-medijsko-policijsku mafiju, NiP je njihov najveći problem
Predsjednik Naroda i Pravde i ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković osvrnuo se na akciju “Black Tie 2”, gdje je Sud BiH nakon jučerašnjih ročišta pustio da se brane sa slobode 20 osoba, dok su tri osobe ostale u pritvoru.

Ironično je akciju nazvao spektakularnom.

“20 osoba uhapšenih u “spektakularnoj” akciji pušteno je na slobodu.

Kao što sam ranije govorio, BiH ima pravosudno-medijsko-policijsku mafiju. Danas ćemo o njima govoriti detaljno. Tokom dana bit će održana press konferencija, a o terminu ćemo na vrijeme obavijestiti javnost. Jer za pravdu je uvijek pravo vrijeme. Posebno sam ponosan jer je baš Narod i Pravda njihov najveći problem i njihova prva meta”, naveo je Konaković.



Podsjetimo, u akciji “Black Tie 2” su uhapšene 23 osobe, a samo je za 3 određen pritvor.

Pritvor je određen za Adnana Smjalovića, Sančeza Jukića i Aidu Halać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana