28.4.2024. 20:16
Rigorozne mjere na Koševu - Ne dozvoljava se unošenje ni omiljenog soka iz djetinjstva: Oni koji su ga imali, ili su ga morali "iskapiti" ili baciti
Sarajevo od 20.45 sati na Koševu igra derbi protiv Veleža.

Iz kluba su prije utakmice obavijestili navijače o određenim pravilima koja se moraju poštovati, poput zabrane unošenja pirotehničkih sredstava, upaljača, električnih cigareta, pvc ambalaža i tvrdih predmeta.

No, čitatelj Faktora javlja kako su mjere na ulazima na tribine još strožije pa su oni koji su računali da će na tribinama popiti omiljeni sok iz djetinjstva, Dvojni C, ostali razočarani.



Naime, oni koji su sa sobom imali i sok u tetrapaku bili su primorani popiti ga ispred ulaza ili jednostavno - baciti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana