30.4.2024. 22:20
Mirza Ganić kandidat SDA za gradonačelnika Visokog
Gradski izvršni odbor SDA Visoko jednoglasno je donio odluku prema kojoj će dosadašnji gradonačelnik Mirza Ganić ponovo biti kandidat za gradonačelnika Visokog na ovogodišnjim lokalnim izborima, a shodno jednoglasnom prijedlogu svih mjesnih odbora, saopćila je Gradska organizacija SDA Visoko.

- Iza gradonačelnika Ganića stoje konkretna djela i rad za sve građane Visokog i upravo zbog toga ga narod voli i uvažava. Donesena je i odluka da istaknuti privrednik Esad Semić ponovo bude nosilac liste za Gradsko vijeće Visoko zajedno sa Anisom Hadžimejlić - Halilović koja će se naći na broju dva.

U narednim danima bit će prezentirana cjelokupna lista kandidata SDA Visoko za Gradsko vijeće Grada Visoko. SDA Visoko je pozvala sve političke subjekte na zajedničku saradnju, zbog općeg dobra svih naših građana, ali i na fer i korektnu kampanju sa sloganom "Za bolje Visoko - zajedno"! - dodaju u saopćenju.  



(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana