6.5.2024. 9:18
Tužilaštvo BiH počelo nova saslušanja u predmetu "Dženan Memić"
Tužilaštvo BiH, kako saznaje "Avaz", počelo je sa novim saslušanjima u predmetu "Dženan Memić", koji se odnosi na krivično djelo "ubistvo".

Prema informacijama istog medija, Tužilaštvo intenzivno radi na ovom predmetu, a prije nekoliko dana u ovoj pravosudnoj instituciji je saslušeno nekoliko osoba.

No, ovo je tek početak i vrlo brzo će iskaze dati još nekoliko osoba.

Prema informacijama navedenog portala, narednih nekoliko dana bit će dosta zanimljivo kada je u pitanju slučaj "Dženana Memića", koji nije rasvijetljen ni nakon osam godina.

Podsjećamo, za prikrivanje dokaza pravosnažno je osuđena Dženanova bivša djevojka Alisa Ramić rođena Mutap na dvije i po godine zatvora.

Međutim, Tužilaštvo je prije dvije godine novu istragu protiv više osoba, među kojima su sudije, tužioci, sudski vještaci, visokorangirani policajci.

Kako smo nedavno objavili, istraga je proširena protiv više osoba, među kojima su i ljekari.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana