7.5.2024. 21:05
Presuđivani narkodiler Samedin Fišić Šišmiš bio dio delegacije Rame Isaka tokom posjete Potočarima
Višestruko presuđivani narkodiler Samedin Fišić Šišmiš bio je dio delegacije federalnog ministra unutrašnih poslova Rame Isaka koja je nedavno posjetila Memorijalni centar Potočari.

Inače, Šišmišu se trenutno pred kantonalnim sudom sudi zbog organiziranog kriminala u vezi sa trgovinom drogom. 

Fišić je bio dio delegacije, baš kao i berber Irfan Tepić koji je objavio fotografiju na društvenim mrežama.

Fotografija Tepića sa Šišmišem je nastala 26. aprila ove godine u Spomen sobi Memorijalnog centra Potočari. Nekoliko minuta ranije je Tepić s Ramom Isakom i njegovim sinovima prošetao Memorijalnim centrom Potočari.

- Samedin Fišić zv. File i Šišmiš, nastanjen na Ilidži, rođen 1981. godine, osuđivan: Presudom Općinskog suda II Sarajevo, od 25. juna 1998. godine, zbog krivičnog djela iz člana 148, izrečena mjera sudskog ukora, presudom Kantonalnog suda u Sarajevu, od 23.2. 2001. godine, zbog krivičnog djela iz člana 171 (prekid trudnoće) na kaznu zatvora od devet godina i četiri mjeseca, Presudom Općinskog suda u Sarajevu od 6.3.2006. godine zbog krivičnog djela 274 (Lažna porezna isprava), na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci uslovno, Presudom Općinskog suda u Sarajevu od 23.11. 2011., bog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i tri mjeseca, Presudom Općinskog suda u Sarajevu, od 12.12. 2017. godine zbog krivičnog djela iz člana 239 (Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga), na kaznu zatvora od jedne godine, uslovno - navodi se u kaznenoj evidenciji Amedina Fišića zvanog Šišmiš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana