9.5.2024. 12:38
Službenici MUP-a KS upali u stan u centru Sarajeva: "Pao" diler, zaplijenjeni marihuana i spid
Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga uhapsili su dilera i zaplijenili drogu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) saopćeno je da je riječ o K. B. (38) iz Sarajeva.

Policajci su u srijedu, na osnovu naredbe Općinskog suda Sarajevo, izvršili pretres kuće i pratećih prostorija u ulici Vranjače u sarajevskoj općini Centar, a koje koristi K. B.

Tom prilikom pronađena su tri PVC pakovanja marihuane, ukupne bruto mase oko 135 grama, PVC pakovanje amfetamina – spida, ukupne bruto mase oko 100 grama, drobilica, dvije digitalne vage sa tragovima nepoznate materije, gotovi novac, kao i drugi predmeti od interesa za istragu. 

Sarajlija, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, predat je u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

Obaviješten je i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo. 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana