18.5.2024. 15:29
Rekorderi neplaćenih kazni u BiH: Zeničanin dužan 56.000 KM za saobraćajne prekršaje
IDDEEA - Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH, objavila je ažurirane podatke o rekorderima neplaćenih kazni u BiH, od strane pojedinaca i iznosi su nevjerovatni.

Naime, podaci se odnose na napravljenje saobraćajne prekršaje za koje nisu plaćene izrečene novčane kazne.

Najveći iznos duguje vozač iz Sarajeva, preko 210 hiljada KM, tačnije 210.024 KM.

Na drugom mjestu je vozač iz Mostara sa dugom od preko 88 hiljada KM a na trećem vozač sa područja Ilidže sa preko 76 hiljada KM duga.

Najčešće kazne su one za prekoračenje brzine, neposjedovanje vozačke dozvole i prekršioci su višestruki “povratnici” u kaznene prekršaje.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana