5.3.2019. 16:49
Komšije nisu viđale Divnu duže vremena, a evo šta se u kući dešavalo na dan kada je preminula
Divna Karleuša preminula je u nedjelju, 3. marta, oko 12.30 sati u porodičnoj kući u naselju Altina u Beogradu, gdje je živjela sa rođenom sestrom Danijelom Dmitrović.

U domu u kome je živjela Divna posljednjih dana je mirno, a komšije se sa tugom sjećaju Karleuše koju, kako kažu, već mjesecima nisu viđali.

- Bila je ljubazna i uvijek se rado javljala u prolazu, ali je posljednja četiri mjeseca nisam vidio - kaže Divnin prvi komšija.

Karleušina komšinica na dan voditeljicine smrti vidjela je Hitnu pomoć, ali i Divninu sestru Danijelu, koja je panično išla uz i niz stepenice.

- Živjela je s jednom plavom ženom, vjerovatno sa sestrom. Tog dana je ta gospođa išla više puta uz stepenice i izlazila napolje, a onda je stigla Hitna pomoć. Baš smo se čudili zbog koga je došla, a onda smo poslije saznali da je riječ o Divni - rekla je baka i dodala:

- Mnogo nam je žao. Nismo je sretali često, ali se uvijek nasmijana javljala u prolazu, iako se nije baš družila s komšilukom po kućama - rekla je starija gospođa, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana