6.3.2019. 14:49
Jelena Karleuša i Duško Tošić stigli na sahranu: Bijele ruže u obliku srca pored kovčega Divne
Divna Karleuša, radijska voditeljica i majka pop dive Jelene Karleuše, bit će danas sahranjena na Novom bežanijskom groblju. Divna će počivati pored fudbalera Gorana Bunjevčevića, koji je bio Tošićev veliki prijatelj.

Jelena i Duško stigli su na groblje u pratnji osiguranja. Pop diva nijemo korača uz supruga. Čim je izašla iz automobila, tražila je supruga i uzela ga je pod ruku. 

Na sahranu je stigao Velimir Gale Mitrović, Divnin bivši momak, koji je donio veliki buket. Gale nije mogao progovoriti od bola zbog gubitka. 

Među prvima na groblje je stigao pjevač Beki Bekić, koji je nosio crvenu ružu. 

Porodica Divne Karleuše odlučila je voditeljicu ispratiti uz pjesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji će, osim ove, odsvirati još neke pjesme.

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana