6.3.2019. 17:00
Sahranjena Divna Karleuša: U pozadini se čula pjesma "Bila je tako lijepa"
Divna Karleuša sahranjena na Novom bežanijskom groblju uz pjesme "Bila je tako lijepa" i "Tiho noći".

Jelena Karleuša je neutješna stigla do grobnog mjesta majke Divne. U pozadini se čuje pjesma "Bila je tako lijepa".


Dara Bubamara došla je pružiti podršku i riječi utjehe svojoj drugarici Jeleni Karleuši na Novom bežanijskom groblju. 

Ona je bila u povorci pored Dragana Karleuše. A tužne i uplakane osobe stajale su u koloni kako bi sačekali da stignu u kapelu i izjavili saučešće Jeleni. 

Otac Jelene Karleuše, bivši muž Divne Karleuše, došao je na sahranu i zagrlio kćerku. Ona se potpuno slomila, pa pala svom ocu u naručje. Bol je toliko jaka da diva u ovim trenucima daje sve od sebe da ostane na nogama. 

Među prvima na groblje je stigao pjevač Beki Bekić, koji je nosio crvenu ružu, prenosi Avaz..

 Porodica Divne Karleuše odlučila je voditeljicu ispratiti uz pjesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji će, osim ove, odsvirati još neke pjesme.




(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana