6.3.2019. 19:45
Evo gdje su bile Karleušine kćerke kada je sahranjena njihova baka Divna
Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju.

Jelena se trudi sve vrijeme ostati pribrana, ali slomila se kada su sanduk spuštali u raku. Ona je počela dozivati mamu, a suze su se bez prestanka slivale niz lice.  

Naime, veliki broj prijatelja prisutvovao je sahrani Divne Karleuše, a mnogi se pitaju gdje su za to vrijeme bile Jelenine i Duškove kćerke, Atina i Nika.

Kako Alo.rs saznaje, pop diva je kćerke poslala kod Duškove sestre u Zrenjanin čim se sve dogodilo.

- Jelena je bila mnogo vezana za svoju mamu. Njih dvije su imale poseban odnos, te su Nika i Atina, baš kao i Karleuša, mnogo vremena provodile sa svojom bakom. Voljele su da budu sa njom, jer im je ona ugađala u svemu. Divna je i sama često isticala da je naponosnija baka na svijetu jer ima divne unuke - započinje priču izvor i dodaje:

- Zbog toga je Jelena odlučila djecu, bar nakratko, skloniti od svega, kako ne bi prisustvovale potresnim scenama, te planira već sutra otići po njih - tvrdi dobro obaviješten izvor, prenosi Avaz. 






(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana