7.3.2019. 20:04
Kada se Jelena Karleuša vraća na scenu?!
Prema ranijem pisanju portala Alo.rs, Jelena je otkazala sve nastupe u narednih šest mjeseci zbog smrti majke Divne.Međutim, kako nezvanično saznaje Alo.rs, Karleuša bi se u roku od sedam dana trebala vratiti na snimanje popularne emisije "Zvezde Granda".

- Utučena je nesrećom koja ju je zadesila. Smrt majke je veliki gubitak za nju i nikako ne može da se oporavi. Po svemu sudeći, Jelena bi se trebala u narednih sedam dana vratiti snimanju popularne emisije "Zvezde Granda" - kaže blizak izvor pjevačici za portal Alo.rs.

Treba joj nešto skrenuti misli s tragedije.

- Karleuša je veliki profesionalac u svom poslu i svjesna je da će, ako se u ovom velikom bolu povuče sa scene na duži period, stalno patiti. Potrebno joj je društvo u ovoj teškoj situaciji, jer samoća može izazvati depresiju. Treba joj nešto skrenuti misli s velike tragedije, te će se, čim stane na noge, pokušati što prije vratiti u muzičko takmičenje "Zvezde Granda" - nastavlja priču blizak izvor.

S nastupima neće žuriti.

- Mislim da je sasvim sigurno da neće nastupati narednih šest mjeseci, ali ako se nešto promijeni u međuvremenu i zaželi se publike, njen menadžer će svakako biti obaviješten - zaključio je izvor za portal Alo.rs.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana