8.3.2019. 16:15
Evo zbog čega je Jelena odrezala kosu kada je saznala da je Divna preminula
Pop zvijezda Jelena Karleuša, koja veoma teško podnosi smrt svoje majke Divne, koju je sahranila u srijedu na Novom bežanijskom groblju, mnoge je šokirala kada se na komemoraciji pojavila ošišana.

Ni nakon sahrane Jelena se ne može smiriti, već je danima u lošem psihičkom stanju, pa prijatelji i porodica veoma brinu za njeno zdravlje. 

U jednom videu koji se vrti na YouTubeu iznesene su pretpostavke zašto je pjevačica baš u ovom teškom trenutku odsjekla svoju kosu.

Neki mediji špekulišu u namjeri da razriješe misteriju Jelenine frizure koja, prema njihovim zapažanjima, veoma podsjeća na Divninu iz perioda kada je išla na hemoterapiju i liječila se od opake bolesti, prenosi Avaz. 

Inače, Jelena je ovakvu frizuru imala i davne 1997. godine, kada je njen veliki hit bila pjesma "Ko ovu dramu režira". Očigledno je Jelena željela ovim činom odati počast svojoj majci i na ovaj način iskazati svoju tugu, a mnogi ljudi bliski njoj priznali su da se plaše kako će se pjevačica oporaviti od ovog životnog udarca, ispisano je u videu u kome jedna naspram druge stoje Jelenina i Divnina slika s kratkom kosom. 





(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana