13.3.2019. 8:29
Dara Bubamara izvrijeđala bivšu drugaricu: Seka je imala redaljke u kafani svaku večer
Dara Bubamara obrušila se na Seku Aleksić, koja je žestoko osudila njen, drugi po redu, porno-skandal, i objelodanila da je njena kolegica svojevremeno svake večeri imala redaljke dok je pjevala po kafanama u Mačvi i Lipolistu
Nakon što je Dara, slučajno ili namjerno, u javnost, na Instastoryju pustila eksplicitne snimke u kojima naga leži u krevetu i u ruci drži dildo koji stavlja u usta i demonstrira oralni seks, a koji je ubrzo izbrisala, nastala je opća pometnja.

Pratioci su brže-bolje taj video skinuli i on se proširio na društvenim mrežama. I dok su mnogi podržali Daru, koja se nakon toga izvinila i napisala: "Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vježbala. Nek smo svi živi i zdravi", neke njene kolegice su je osudile.

Seka Aleksić, koja je u svađi s nekada dobrom prijateljicom, među prvima je rekla da je to degutantno.

Ona je na Instagramu napisala da se nekima trebaju ukinuti društvene mreže. 

- Pojedinci da ugase društvene mreže! Nije za svakoga - napisala je Seka, očigledno aludirajući na Bubamaru.
 
Daru je ovo pogodilo, pa je nemilosrdno odbrusila nekada najboljoj drugarici. Naime, Bubamara je sa Twittera preuzela objavu Vojislava Bajića, koji je nedavno optužio Darka Kostića za seksualno napastovanje, a koji je ovoga puta brutalno napao Seku. On je o pjevačici pisao najgore gadosti objašnjavajući šta je sve navodno radila u prošlosti, a Dari se to dopalo.

U namjeri da je što jače potkači, Bubamara je printskrinovala sramne uvrede na račun kolegice, poput toga da je Seka svojevremeno imala grupni seks poslije nastupa u kafani u blizini Šapca, i objavila ih na Instagramu.

- Seka Aleksić momentalno da prestane s prozivanjem Dare Bubamare, da se ne oglasi pola Mačve i cijeli Lipolist po pitanju redaljki koje je imala svaku večer nakon nastupa u obližnjoj kafani - stoji u objavi, koju je Dara ponosno stavila na svoj Instagram.


Ipak, ona ni tu nije stala, već je na nastavila prozivati kolegicu i na račun toga što reklamira razne proizvode na svom Instagram profilu:

- Ali, Seka, koja nekome poručuje da ugasi društvene mreže, a ona koristi Instagram da prodaje saksije i robu iz Turske - stoji u objavi koju je Dara preuzela od jednog fana kako bi izvrijeđala kolegicu.

Seka se nakon ovih objava više nije oglašavala jer, kako kaže, ne želi da je stavljaju u isti koš s Darom.

Dara je, i prije ovih brutalnih uvreda na Sekin račun, već pokušala objasniti da se ne miješa u njen život. Ona je na Instagramu objavila fotografiju svinje koja jede kukuruz, a na sebi ima periku u smeđoj boji.

- Debela, dudlaj taj klip od kukuruza i šuti - napisala je Dara, a mnogi su bili uvjereni da je mislila na Seku. Tek poslije pohvalila se kako su joj fanovi poručili da ne vrijeđa svinje jer su plemenite životinje, piše Avaz.

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana