26.4.2019. 19:38
Poznati glumac došao kući i na dnu bazena pronašao svoju suprugu
Kanadska manekenka Stefani Šerk (Stefanie Sherk, 43) pronađena je mrtva u svom domu.
Strani mediji prenjeli su da je njeno tijelo pronađeno 12. aprila te da su se u bolnici osam dana borili za njen život, no preminula je 20. aprila.
 
"Daily Mail" piše da je njeno tijelo pronađeno na dnu bazena porodične kuće, koju je dijelila sa suprugom, glumcem Demijanom Bičirom (Demian Bichir, 55).

Policija je izjavila da nema sumnje da se radi o samoubistvu.

Navodno je manekenka sebi presudila kad je njen suprug otišao u prodavnicu.

Bičir je medijima rekao da je njegova supruga "mirno preminula", a istražitelji su utvrdili da je smrt nastupila uslijed nedostatka kisika u mozgu, gušenja i utapanja.

"Prekrasna, talentirana i anđeoska" te "ljubav mog života" epiteti su kojima se Bičir oprostio od supruge na društvenim mrežama.


Ovo je najteži i najtužniji period našeg života i ne znamo koliko će nam vremena trebati da prevladamo ovu bol - napisao je.

Njihova ljubav počela je 2011. godine te nisu imali zajedničke djece.

(Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana