14.5.2019. 16:32
Glumac dao prosjaku novac te ga pozvao na večeru: Komentar beskućnika ga oduševio
Slavni Hugh Jackman, prošle sedmice je naišao na beskućnika kojem je bez razmišljanja dao 100 funti (115 eura), da bi ga nakon toga pozvao na otvaranje restorana u hotelu "Blythswood Square" u Glazgovu.

Žena koja je svjedočila dirljivom gestu glumca kaže da se nije mogla prestati smijati, oduševljena njegovom prirodnošću.

- Najprije nisam primijetila da je uopće on u pitanju, budući da je nosio kapu, ali kad sam stala, pogledala sam i vidjela Hugha kako stavlja novac u ruke beskućnika - ispričala je žena.

Kako je rekla, Hugh je s čovjekom pričao o životu da bi ga potom pozvao na večeru.

- Čovjek se smijao govoreći da nije dovoljno dobro obučen - prenijela je gospođa koja je čula razgovor, rekavši da se Hugh iskreno nasmijao kada je čuo ove riječi.

Hugh je potom otišao svojim putem, a beskućnik je od žene koja je svjedočila situaciji saznao ko je čovjek koji mu je dao novac.

- Činio se šokiranim, ali sretnim - dodala je.

(Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana