6.6.2019. 14:28
Rihanna najbogatija pjevačica na svijetu
Pjevačica Rihanna je s trona skinula Madonu i tako postala najbogatija žena u muzičkoj industriji.

Na Forbsovoj listi najplaćenijih žena koje su same stekle svoje bogatstvo Rihanna je zauzela tron što se tiče pjevačica ove godine.

Da je postigla ovaj uspjeh, nimalo ne čudi s obzirom na to da je kroz proteklih nekoliko godina osnovala vrlo uspješnu kozmetičku kompaniju Fenty Beauty, lansirala brend donjeg veša Savage x Fenty te je prije nekoliko sedmica postala i dizajnerka luksuznog brenda odjeće i modnih dodataka Fenty zbog kojeg se upisala i u istoriju.

Svojim dostignućima i bankovnim računom koji premašuje 600 miliona dolara Rihanna je pretekla Madonu (570 miliona dolara), Celin Dion (450 miliona dolara), Beyonce (400 miliona dolara).

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana