24.6.2019. 15:40
Lazić o bivšoj supruzi: Konačno sam se riješio tog zla od žene...
Nakon razvoda od Ane Sević, srpski folk-pjevač ne skriva kako je zadovoljan u vezi s Marinom Gagić.

Darko Lazić (27) i Ana Sević službeno su se rastali, a mnoge je iznenadila njegova izjava o bivšoj ženi. 
Darko je za srpske medije izjavio kako ne može usporediti svoju bivšu ženu sa sadašnjom zaručnicom, Marinom Gagić.

 - Molim te, odmah ću se ograditi! Ni u jednom trenutku ne želim usporediti Marinu i Anu. To bi bilo kao da ja tebe tražim da usporediš neusporedivo. Pusti me s tim - zaključio je Darko.
  
- Konačno sam se riješio tog zla od žene. Život me je nagradio i više ne želim razmišljati o bivšoj ženi. Prošli život je iza mene, živim novi život! Ovo je moj novi život, Marina i naš sin Aleksej. Mogu pričati samo o Marini - nadodao je folk pjevač. 

Nadodao je kako je Marina idealna žena za njega, iako je od njega mlađa osam godina.  

Srpski pjevač je bivšoj ženi Ani Sević ostavio je stan vrijedan 300.000 eura, a također joj je prepustio i skrbništvo nad maloljetnom kćeri Lorenom. Tada je izjavio kako će s Anom ostati u prijateljskim odnosima, a nakon razvoda viđeni su zajedno u restoranu. 

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana