27.6.2019. 15:18
Kemiš rekao da ga je Vesna Zmijanac varala s Bosancem, a njen komentar je urnebesan
Nakon što je "Kurir" otkrio da je Miroljub Aranđelović Kemiš ostavio 1985. godine svoju tadašnju suprugu Vesnu Zmijanac jer ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem, oglasila se i pjevačica.

- Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo prije 35 godina kad se ja ne sjećam ni da sam bila s njim u braku. Jedino čega se sjećam jeste da je Bosanac uradio moj najbolji album u životu, koji i danas zvuči bolje od svega što sam čula. Da je bilo prevare, toga bih se sjetila, jer je Bosanac dobar dasa i to ne bih mogla lako zaboraviti - rekla je Vesna.

Podsjećamo, Kemiš je u svojoj ispovijesti rekao da ga je Vesna Zmijanac prevarila s Bosancem. 

- Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovjek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikad miješao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985.) već bio s Vesnom, kao i poslije toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - ispričao je Kemiš za jedan sedmičnik.

(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana