12.7.2019. 17:24
Nataša Bekvalac natečena od plakanja: Od sinoć je sve krenulo naopako
Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac posljednjih nekoliko sati proživljava pravu dramu, a, kako je napisala na Instagramu, od sinoć joj je sve krenulo naopako.

Ne želeći otkrivati sve detalje, ona se fanovima obratila i ukratko napisala o čemu se radi: 

- Dakle, sve što je moglo krenuti naopako sem koncerta, Bogu hvala, krenulo je od sinoć. Šta li je, da me opet kida retrogradni Merkur, pametna nisam. Tako da, ovako natečena od plakanja, ja ću se pojaviti na promociji spota danas pred novinarima i svojim fanovima, prenosi Avaz. 

Spot za novu pjesmu bit će pušten premijerno na njenom oficijalnom YouTube kanalu.

- Ne pitajte zašto, ni šta se dešava, valjda je tako kada krene po zlu. Neka smo živi i zdravi, volim vas - napisala je Nataša.



(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana