13.7.2019. 15:00
Aleksandra Prijović otkrila koliko ulaže u svoj izgled: Nisam tip koji voli da se hvali
Poznata pjevačica Aleksandra Prijović se samo nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra vratila poslovnim obavezama i nastupima, a fanove pri svakom javnom pojavljivanju oduševi svojom figurom
Ona je otkrila da se skoro vratila na kilažu koju je imala prije trudnoće, ali i to kako je to postigla. 

"Bila sam kod nutricioniste koji je napravio režim ishrane za mene. Uvijek sam sita, a hranim se zdravo. Kilogrami su se gubili i već sam skoro iste težine kao prije trudnoće. Red, rad i disciplina. Kao i u svemu", rekla je ona. 


No, ona je sada za srbijanske medije otkrila i to da jako puno ulaže u svoj izgled. 

"Naravno da mi je bitno kako izgledam i uvijek se trudim da to bude što bolje. Ulažem u svoj izgled i više nego što možete da zamislite, ali nisam tip koji se hvali i voli da priča o tome. Kao i svi, jako volim da se lijepo obučem i zato baš ulažem u garderobu", piše Avaz. 


Mlada mama osim u nastupima i druženju s publikom uživa i u vremenu koje provede sa sinom. 

"Sada je svaki trenutak mog vremena, osim kada pjevam, posvećen sinu, Filipu i našim porodicama i prijateljima. Držimo se zajedno i ti trenuci su dragocjeni. Aleksandar je jedan miran, nasmijan i dobar dječak. Skoro nikad ne plače, samo se smije i uživa u pažnji koju ima".


(Lejla Trle)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana