14.7.2019. 22:39
''Ne znam zašto je Jelena to rekla, ali možda zna nešto što ja ne znam''
Više od mjesec dana je prošlo od pobjede Džejle Ramović u finalu “Zvezda Granda” i dalje se nisu stišale strasti oko svega onoga što se dogodilo u završnici spomenutog muzičkog talent šou-programa.

Podsjetimo, Jelena Karleuša je burno reagovala na pobjedu Džejle Ramović, ističući da je riječ o favorizovanju jedne kandidatkinje od strane prijatelja Marije Šerifović, kao njenog mentora.

Ana Bekuta, njihova kolegica iz žirija, je u posljednjem intervjuu dala komentar na cijelu ovu priču.

– Zaprepastila sam se kada sam čula da je to rekla jer je sjedila odmah pored mene. Znam da se Jelena i Marija baš vole, da se druže, da su tu jedna za drugu. Fer je čestitati svakome ko je zaslužio na pobjedi, a Džejla je svakako zaslužila titulu pobjednika. Ne znam zašto je Jelena to rekla, čime je bila izrevoltirana, a i nije moja stvar da to komentarišem. A možda Jelena zna nešto što ja ne znam. Možda ima neke argumente – izjavila je Ana za Svet, dodajući:

– Iskreno, ja sam od samog početka potajno navijala za nju iako je Marija bila njen mentor, mada sam priželjkivala da to budem ja. Ona ima sjajan glas, mlada je, lijepa. Bez trunke sujete, drago mi je što je pobijedila ona i što nije pobijedio neko od takmičara kojima sam ja bila mentor, kazala je Ana, prenosi Express.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana