21.8.2019. 17:51
Britney Spears: Ponekad sam usamljena i ne znam kome da vjerujem
Pop pjevačica Britney Spears kaže da se osjeća usamljenom u Los Angelesu gdje godinama živi, kao i da teško poklanja povjerenje ljudima.

“Život u Los Angelesu je ponekad usamljenički. Nikad ne znaš kome možeš da vjeruješ i neki su ljudi lažni”, napisala je pop princeza na Instagramu.

Iako je poznata po tome da pojedinosti iz svog privatnog života odavno ne dijeli sa novinarima i obožavaocima, Britney se na toj društvenoj mreži “otvorila” i otkrila:

“Imam mali krug prijatelja i samo radim ono što me čini srećnom. Slama mi srce kada vidim ružne komentare na mojim postovima pa sam odlučila da više ne obraćam pažnnju. Neka pametni mrzitelji rade ono što najbolje znaju, a to je da mrze”, napisala je pjevačica ispod posta “Obratite pažnju na one ljude koji ne aplaudiraju kada pobijedite”.

Sam Asghari, njen dečko, napisao je svojoj dragoj da nasilnici i “hejteri” su takvi jer nemaju ono što ima Britni, a to je “najbolje srce na svijetu”.

Britney prolazi kroz borbu za povratak upravljanja sopstvenim životom i karijerom. Ona je i dalje “pod starateljstvom” oca Džejima Spirsa, još od nernovg sloma 2007. godine. Ovih dana bi trebalo da se mnoge stvari po tom pitanju iskristališu, a milioni obožavaoca navijaju da Britni bude konačno slobodna. Pokret #freebritney je i dalje aktuelan, a publika jedne od naslavnijih žena na svijetu, ne podržava produžetak starateljstva jer smatraju da je Britney sposobna da se stara sama o sebi i svojim novcem, i prozivaju njenog oca da nije dobar za nju, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana