21.10.2019. 11:56
Čuvena Esmeralda iz serije progovorila o drogiranju: Bila sam mlada i nepromišljena, moglo me je koštati života
Glumici Leticiji Calderon (51) koja se pamti po ulozi Esmeralde, producenti su ispunjavali svaku želju. Dopuštali su joj da dolazi na snimanja iako se bila navukla na kokain, prenosi Avaz pisanje stranih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Kao što je sama priznala 2013. godine, u jednom periodu života upala je u pakao ovisnosti. Tada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od predoziranja. To je, otkrila je, bio prijelomni trenutak kada je odlučila sve promijeniti.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla koštati života - izjavila je svojevremeno u intervjuu za jednu meksičku TV emisiju.

Inače, Leticia i dalje glumi u telenovelama, no ipak najviše vremena provodi sa svojim sinovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana