21.10.2019. 13:57
Halid Bešlić operisan u Sarajevu
Naš legendarni pjevač Halid Bešlić prošle sedmice imao je rutinsku operaciju lijevog oka. Kako nam je rekao, sada se odlično osjeća, a za to je najzaslužniji vrhunski oftamolg Suvad Karčić.

- Imao sam problema sa mrenom na lijevom oku, ali sada je to prošlost zahvaljući doktoru Karčiću. U njegovoj poliklinici "Oko" imao sam manji operativni zahvat. Sada dobro vidim i bez problema čitam novine i gledam utakmice – kaže za Faktor Halid Bešlić koji dodaje da sutra ide na kontrolu.

Već naredne sedmice Bešlić nastavlja snimanje novog albuma, a spreman je i za velike koncerte koji ga očekuju do kraja godine.

- Uglavnom, riječ je o nastupima u inostranstvu. Tako ću 2. novembra ponovo zajedno pjevati sa Željkom Bebekom u danskom Horsensu, a 14. decembra u dvorani "Messe Sindelfingen" u Stuttgartu sa "Prljavim kazalištem". Kada je Nova godina u pitanju, ponovo sam na Ilidži u hotelu "Hills". Zajedno sa mnom nastupa i odlična Slađana Mandić pred kojom je sigurno velika karijera – kaže Bešlić, piše Faktor.

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana