3.11.2019. 15:19
Glumac iz Sopranosa pronađen mrtav, pored njega otkriven bijeli prah
Glumac Brajan Tarantina (Brian) umro je u 60. godini, a policijski izvori tvrde da je njegovo tijelo pronađeno u stanu na Menhetnu te da je uzrok smrti, prema prvim informacijama, predoziranje, piše TMZ.

Tarantinu je navodno došla posjetiti nećakinja, koja ga je pronašla nepomičnog na kauču. Pozvala je hitnu službu i policiju, ali već je bilo prekasno. Kraj njegovog tijela, pišu strani mediji, pronašli su bijeli prah, pa je zato glavna sumnja prekomjerna količina droge, ali obdukcija će otkriti tačan uzrok smrti.

Njegova glasnogovornica Lori Smit (Laurie Smith) rekla je pak kako je glumcu posljednjih mjeseci zdravlje bilo jako narušeno te je nedavno izašao iz bolnice gdje je bio hospitaliziran zbog problema sa srcem. Smit tvrdi kako je Tarantini posljednjih dana bilo loše, ali da se glumac jednostavno nije želio vraćati u bolnicu.

Tarantina je kroz karijeru imao sporedne uloge u nekolicini popularnih TV serija poput „Miami Vice“, „Sopranosa“, „Gilmoerica“, „Hitnoj službi“, a posljednja zapažena uloga bila mu je u nagrađivanoj humorističnoj seriji „The Marvelous Mrs. Maisel“. Ostavio je trag i u filmovima „Uncle Buck“, „Jacob's Ladder“ i „Summer of Sam“.


(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana