18.11.2019. 9:23
"Corina se plaši da bih mogao odmah da istričim napolje i svima objelodanim istinu o Michaelu Schumacheru"
I dalje nema mnogo informacija o zdravstvenom stanju velikog šampiona Formule 1, Michaela Schumachera.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, on je krajem 2013. godine doživio veliku nesreću na skijanju kada je zadobio teške povrede glave zbog kojih se i dan danas oporavlja. Nakon nesreće nikada nije viđen u javnosti, a nisu ga vidjeli ni neki ljudi koji su blisko sarađivali s njim tokom F1 karijere.

Willi Weber, nekadašnji menadžer Michaela Schumachera, u dokumentarnom filmu njemačkog RTL-a "Priča o Michaelu Schumacheru" povodom 25. godišnjice osvajanja prvog naslova svjetskog prvaka otvoreno je govorio o situaciji sa sedmerostrukim svjetskim prvakom u Formuli 1, te stvarima koje se već godinama kriju od javnosti u svijetu.

On smatra da Corina Schumacher, Michaelova supruga, krije stvarnu istinu o stanju svog supruga. Weber tvrdi da je mnogo puta tražio da vidi Michaela, ali da je te zahtjeve odbijala njegova supruga Corina.

-Znam da je Michael doživio snažan udarac, ali, nažalost, ne znam kako napreduje oporavak. Volio bih da znam kako mu je, da mu stegnem ruku, pomilujem lice... Ali, nažalost, sve to Corina odbija. Ona se vjerovatno plaši da bih mogao odmah da istričim napolje i svima objelodanim istinu - rekao je nekadašnji menadžer Michaela Schumachera.

Dodao je da je uvjeren da će se Šumi oporaviti.

-Snažno vjerujem u Michaelov oporavak, jer znam da je on borac. Ako postoje šanse, on će ih iskoristiti. Ovo ne smije da bude kraj. Molim se za njega i ubijeđen sam da ćemo ga svi ponovo vidjeti - rekao je Weber.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana