11.4.2020. 18:33
Meghan Markle traži milion funti za "prljavi veš" kraljevske porodice
Meghan Markl planira da otkrije "prljavi veš" kraljevske porodice u novoj sezoni emisije kod voditeljice Oprah Winfrey, ali vojvotkinja traži milion funti za informacije koje bi podijelila sa svijetom.

Izvori su za list "Mirror" otkrili da je Meghan ponuđena ogromna suma novca kako bi pred kamerama ispričala šta se događalo u kraljevskom dvoru prije napuštanja viših članova porodice i nakon njihovog odlaska.

Prema riječima analitičara, intervju sa Markle bio bi pandan čuvenom razgovoru novinara sa princezom Diana 1995. godine, u kojem je pričala o neuspješnom braku.

Izvori tvrde da je Oprah Winfrey prvi izbor za veliki intervju i da je vojvotkinji ponuđeno da razgovara s još nekim poznatim voditeljima, ali da još traju pregovori o sumi novca.

Intervju će se desiti nakon što se završi karantin zbog koronavirusa, jer Meghan planira da povrati povjerenje ljudi nakon napada britanske štampe.

Britanski mediji pišu da je ovo najiščekivaniji intervju u novijoj televizijskoj historiji.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana