18.4.2020. 16:30
Glumica otkrila: Ja sam Brad Pitta napravila muškarcem
Brad Pitt uspješan je, zgodan i, od razvoda od glumice Angelina Jolie, zvanično slobodan, iako se šuška o pomirenju s Jennifer Aniston. On o svojim vezama ne priča u javnosti, ali je glumica Elizabeth McGovern, s kojom je davne 1994. godine snimao romantičnu komediju "The Favour", otkrila neke zanimljivosti o holivudskom ljepotanu.

- Neko je morao. Ja sam to uradila jer su mi platili. Bili smo na setu, glumili - rekla je glumica.

Na to je novinarka koja je vodila intervju prokomentirala kako je riječ o zaista savršenom poslu.

– Da. Postoje i gori načini zarađivanja za život, tako da se nisam žalila. Ali da, na meni se učio, ja mislim. Ja sam ga napravila muškarcem kakav je danas. Sve je naučio od mene – rekla je samouvjereno glumica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana