28.4.2020. 11:18
Meghan Markle: Kraljevska porodica više voli Kate Middleton
Meghan Markle navodno je otkrila bliskoj osobi da je kraljevska porodica oduvijek više voljela i podržavala Kate Middleton, rekao je izvor za "Daily Mail".

- Da su mediji kritizirali Kate umjesto mene, porodica bi sigurno odmah uskočila. Svi koji bi se usudili negativno progovoriti o Kate, bili bi ušutkani - navodno je rekla Meghan. 

Strani mediji pišu i kako se princ Harry požalio svojoj porodici kako svi napadaju njegovu suprugu, ali članovi kraljevske porodice nisu ništa napravili da je zaštite. 

- Harry se jedini zauzimao za Meghan, njihovog sina i svoju majku Dianu - dodao je izvor.

Bivša glumica nedavno je tužila britanski tabloid "Mail on Sunday" zbog konstantnog izvještavanja o njoj na, kako sama tvrdi, nekorektan i neprofesionalan način, s ciljem da ih se prikaže u lošem svjetlu. Britanski mediji su objavili što je tačno Meghan rekla na sudu prošle sedmice.

Meghan tvrdi da su mediji njenog oca maltretirali i iskorištavali, iako nije pričala s njim dvije godine. 


(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana