12.5.2020. 8:28
Meghan i Harry angažovali pomoćnicu porodice Beckham: Ko je žena kojoj poznati vjeruju
Meghan Markle i Harry angažovali su Rebecca Mostow da im pomogne u vođenju domaćinstva u Los Anđelesu i ova žena je dobro poznata u krugu poznatih.

Majka dvoje djece ranije je radila kod Victori i David Beckham, i to 2007. kada je on počeo da igra za "LA Galaxy".

-Rebecca je izuzetno diskretna, marljiva i profesionalna i već decenijama radi sa vrhunskim poznatim ličnostima - piše "The Sun".

Meghan Markle i Harrykoji sa sinom Archy žive u osmospratnoj vili čiji je vlasnik tajkun Tayler Perry i koja je vrijedna 14, 5 miliona funti, zaposlili su Rebeccu zbog sjajnih preporuka.

Rebecca Mostow je značajno pojačanje u timu vojvotkinje i vojvode od Saseksa koji su prije mjesec dana započeli život u Los Anđelesu nakon preseljenja iz Kanade.

Meghan je presretna zbog povratka u rodni grad gdje žive njeni brojni prijatelji.A prijatelji Harrya iz Velike Britanije požalili su da on u novoj sredini nema bliske ljude i da mora da se osloni na prijatelje svoje supruge.

Komšije su rekle da je dolazak poznatih susjeda narušio mir njihovog kvarta, jer su sada sve oči svijeta uprte u vilu princa i njegove porodice. U vili u Los Anđelesu Meghan Markle i princ Harry su prije četiri dana proslavili prvi rođendan sina Archya.



(Nermana Crnčalo)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana