27.7.2020. 20:05
Kate poslala cvijeće Meghan u znak primirja. Markle joj odbrusila da "nije dovoljno"
Kate Middleton poslala je cvijeće Meghan Markle kao znak primirja, no Meghan joj je na to odgovorila da "ni u kojem slučaju to nije dovoljno", tvrdi Vanity Fair.
Dok autori nove biografije kraljevskog para tvrde da Kate nikad nije ni pokušala ostvariti prijateljstvo s Kate, Katie Nicholl iz Vanity Faira tvrdi da to nije tačno te da je Kate jednom prilikom pokušala ostvariti primirje s Meghan poslavši joj cvijeće. 

"Meghan je na to rekla Kate da cvijeće ni u kojem slučaju nije dovoljno", tvrdi Nicholl.
Daily Mail je ranije pisao da su Kateini i Williamovi bliski prijatelji skočili u odbranu kraljevskog para o kojem autori nove knjige ne pišu baš laskavo. 

Navodno su izjavili kako su William i Kate za Meghan "prostrli crveni tepih" te da su "napravili sve što su mogli" kako bi se ona osjećala dobrodošlom u kraljevskoj obitelji. 

Inače, knjiga o Meghan Markle i princu Harryju glavna je tema u britanskoj štampi, a prema posljednjim izvještajima nepovratno je narušila odnose između kontroverznog para i kraljevske obitelji.

"Period evaluacije nije gotov, no čini se da nema načina da se vrate u kraljevsku obitelj. Neke jako privatne obiteljske stvari sad su završile u javnosti, a čini se da se to dogodilo uz Meghanin i Harryjev blagoslov. Ovo će povrijediti mnoge", kažu izvori bliski kraljevskoj obitelji.

U knjizi je opisan zategnut odnosi Williama i Harryja, ali i romansa između Meghan i Harryja koja je počela toliko ozbiljno da su si nakon tri mjeseca izjavili ljubav.

Harry i Meghan ogradili su se od knjige te tvrde da nisu razgovarali s autorima, no u britanskoj javnosti malo ko vjeruje da to, umjesto njih, nisu učinili ljudi bliski njima.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana