10.8.2020. 21:06
Šta se dešava s Angelinom Jolie: U Los Angelesu "100 stepeni", a ona šeta u džemperu
Angelina Jolie, glumica, rediteljica, producentica i humanitarka prošetala je ulicama Los Angelesu u modernom džemperu. Poznata po tome, da je veoma modno osviještena pružila je uvid u to šta će se nositi u nadolazećoj sezoni.

Iako mnogi smatraju da je još uvijek prerano za topliju garderobu, ipak je kako kažu "100 stepeni" na ulicama Los Anđelesa, dobitnica Oskara uspjela je to sve odlično iskombinovati. Bijelu masku na licu uskladila je sa bijelom dugom haljinom. Da li nije mogla da se strpi, pošto je poznata ljubiteljica brenda "Ryan Roche", pa ne može da dočeka da pronosa njegovu novu kolekciju.

Iako se često odlučuje za udobnost pletenih pletiva, Jolie bi morala napraviti ustupke zbog vremenskih prilika.


Anđelina Đoli: Voli brend "Ryan Roche"


(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana