9.9.2020. 15:18
Nevjerovatne stavke u ugovor koji su potpisali Harry i Meghan
Harry i Meghan Markle, koji su prošle sedmicxe potpisali 150 miliona dolara vrijedan ugovor s "Netflixom", nedavno su potpisali još jedan ugovor i to onaj s njujorškom agencijom "Harry Walker," koju su angažirali da im pronalaze unosne ugovore na događanjima gdje bi održali govore.

Prema potpisanom ugovoru na četiri stranice, a koji je agencija sastavila za kraljevski par, Meghan i Haru itekako će biti zahtjevni u svojim željama i potrebama. Koliko daleko to sve ide govori i jedna od stavki u kojoj stoji kako govornici, u ovom slučaju Meghan i Harry, imaju pravo odabrati najavljivača, ali i moderatora. 

Iznos, koji potražuju, a koji se nagađa da iznosi oko milion dolara za svaki govor, mora se platiti direktno s računa onog ko ih je angažirao, a prije negoli pristanu na išta par želi znati okvirni broj ljudi koji bi se trebali tamo pojaviti, kao i opis istih, ko su i što rade.

U ugovoru nisu zaboravili ni sponzore, pa tako bračni par insistira da do najsitnijeg detalja budu upućeni u to ko točno i kako financira događanje, bilo da je riječ o korporacijama, individualcima, članovima organizacija, vladinim ljudima, a žele i znati što oni točno dobijaju za sponzorstvo.

Par želi znati i hoće li biti riječ o programu uživo ili unaprijed snimljenom programu, kao i ko će se, osim njih, pojaviti u ulozi govornika. Što će se publika vidjeti na ekranima, hoće li sve biti izbrendirano, što će govornici vidjeti na ekranima tijekom prezentacije. Žele čak i znati na koji će se način događaj emitirati, sve kako se ne bi osramotili ukoliko dođe do problema s tehničke strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana