18.11.2020. 19:36
George Clooney 14 prijatelja obradovao sa po milion dolara
George Clooney u nedavnom intervjuu za GQ otkrio je zašto je svojim prijateljima, njih 14, dao po milion dolara 2013. godine.

Prijatelj uspješnog glumca i poduzetnika Rande Gerber otkrio je u intervjuu za MSNBC da je Clooney i njemu dao milion dolara. Gerber, Clooney još jedan njihov prijatelj 2017. godine prodali su "Casamigos" za milijardu dolara. 

GQ je pitao Clooneyja za svoje obrazloženje ekstravagantnog dara prijateljima. On je rekao kako je u to vrijeme bio samac koji je stario i nije imao očekivanja da će se na kraju oženiti i imati porodicu. 

- Ono što imam su ti momci koji su mi, u razdoblju od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način, pomislio sam -  rekao je Clooney.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana