30.11.2020. 8:40
Joe Biden zadobio frakturu stopala dok se igrao sa svojim psom
Američki novoizabrani predsjednik Joe Biden ima frakturu stopala i vjerojatno će morati nositi medicinsku čizmu, rekao je njegov tim u nedjelju nakon što je odveden ljekaru jer se okliznuo dok se igrao sa svojim psom.

Biden, koji će sa svojih 78 godina, postati najstariji američki predsjednik, ozljedu je zadobio u subotu s Majorom, jednim od svoja dva njemačka ovčara.

Lični ljekar novoizabranog predsjednika Kevin O'Connor u početku je rekao da rendgenske snimke nisu otkrile nikakav "očigledan prijelom", ali je dodao da će se ipak napraviti dodatni CT.

To snimanje "potvrdilo je prijelome (male) ... u sredini stopala", rekao je O'Connor u naknadnoj izjavi koju je objavio Bidenov ured, prenosi AFP.

Dodao je kako će bivšem potpredsjedniku, koji je u novembru pobijedio na izborima protiv Donalda Trumpa, "vjerojatno biti potrebna nekoliko sedmica da počne hodati“.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana