1.12.2020. 9:42
Američka influenserka, Alexis Sharkey, pronađena mrtva
Influencerica iz Teksasa, Alexis Sharkey, pronađena je mrtva nakon što je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti, prenose američki mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Njeno tijelo bez odjeće uz cestu su pronašli cestari u Hosutonu nakon što su uočili noge kako vire iz grmlja. Njezina majka za američke je medije rekla da je Alexis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa nepoznatom osobom.

Influencerka, koju je na Instagramu pratilo više od 21.000 ljudi, na tijelu nije imala vidljivih povreda, a istraga o njenoj smrti je u toku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana