23.12.2020. 11:58
Marija Šerifović na dijeti, otkrila koliko je kilograma izgubila za sedam dana
Marija Šerifović u svom je posljednjem YouTube videu otkrila da je za sedam dana izgubila skoro tri kilograma zahvaljujući planu prehrane koji je za nju složila nutricionistkinja.

Marijina dijeta zasniva se uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i bijelom mesu.

-Ovo je plan prehrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba za sebe pronaći odgovarajući plan. To nikako ne biste trebali kopirati jer je plan napravljen prema mojim mjerama i krvnoj slici, prvenstveno. Copy paste može biti koban. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan, to je nešto s čime započinjem dan - otkrila je.

Iako je u videu otkrila da je u nekim trenutcima osjećala glad, Marija se ipak uspjela do kraja držati plana srbijanske nutricionistkinje Ane Petrović te izgubila 2.8 kilograma.


(Lejla Trle)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana