18.2.2021. 8:36
Sidran: Dolazio mi je Emir i donio darove, pitao sam ga jesu li uspomene ili proročanstva
Abdulah Sidran, koji se kod kuće uspješno oporavlja od posljedica Covid-a9, objavio je na svom Facebooku da ga je posjetio glumac i direktor Kamernog teatra 55 Emir Hadžihafizbegović.

"Bio nam danas Emir Hadžihafizbegović, donio darove nad kojima smo se malo smijali, malo mrštili obrve! O čemu se radi? Sve što se vidi na drugoj slici kao da je uzeto u ratnom Merhametu (Karitasu, Dobrotvoru, Benevolenciji): ulje so, Podravkine kesice kokošje juhe, riža, šećer u kocki Dedo, Jafa keks, Klasovo brašno, 4 kutije sarajevske Drine!? Pitam Glumca: Jesu li ovo uspomene ili proročanstva?", napisao je Sidran te dodao: 

"Bija nam napravila uštipke po recepturi moje majke Behije, prste lizali… Dva se sata preplitala sjećanja sa planovima, planovi sa sjećanjima. Vidimo se 24.2. na premijeri Šindlerovog lifta Darka Cvijetića, u režiji najboljeg među najboljima – Kokana Mladenovića. Malčice se ponosim time što u postavljanju ovog briljantnog romana na scenu KT 55 ima i mojih inicijalnih prstiju”.


VELIKI GLUMAC I NJEGOVI DAROVI: USPOMENE ILI PROROCANSTVA ? Bio nam danas EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIC, donio darove nad...

Objavljuje Abdulah SidranSrijeda, 17. veljače 2021.



(Admir Oručević)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana