19.6.2021. 22:41
Oprah Winfrey odbila molbu princa Harryja i Meghan Markle
Oprah Winfrey je objasnila je javnosti to da je veoma dobra prijateljica s Meghan Markle i princem Harryjem. Kazala je da su komšije, a njihov dobar odnos traje još od 2018. godine kada su je njih dvoje pozvali na svoje kraljevsko vjenčanje.

Slavna voditeljica se osvrnula na glasine u intervjuu za "Entertainment Tonight" magazin te istakla da je dobra prijateljica sa supružnicima koji žive nedaleko od nje, u Kaliforniji.

"Ne moram biti kuma. Ja sam automatski kuma. Susjeda sam, prijateljica i sve, mislim da im treba netko mlađi za kumu", ispričala je Oprah za medije. 

Winfrey je priznala i da joj se sviđa ime koje su supružnici dali svojoj kćeri. Navela je i  da ima u planu poslati im poseban poklon za Dan očeva, prenose strani mediji. "Bio sam spreman piti, bio sam spreman uzeti drogu, bio sam spreman raditi stvari zbog kojih sam manje osjećao", rekao je princ Harry.


(Amer Mujezinović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana