26.7.2021. 18:35
Ko je Ćamil koji je osvojio srce kćerke Bakira Izetbegovića: Porijeklom je iz Stoca i direktor je firme u Njemačkoj iz oblasti IT-a
Kćerka lidera SDA Bakira Izetbegovića i direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović Jasmina Izetbegović u vezi je sa osam godina mlađim poduzetnikom Ćamilom Humačkićem.

Ovaj mladi biznismen porijeklom je iz Stoca, a sa porodicom živi u Njemačkoj, gdje se bavi privatnim biznisom. Osnivač je i direktor firme koja se bavi razvojem, implementacijom, održavanjem i prodajom softvera, obradom podataka i ostalim djelatnostima u oblasti IT-a.

Prema saznanjima “Oslobođenja”, vjenčanje će biti održano uskoro, a još nije poznato gdje će par živjeti nakon sklapanja braka.

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana