29.8.2021. 13:56
Zbog njega je prešla na islam, a transfer u Manchester City joj je uništio brak
Nakon što se Harry Kane nije pojavio na početku priprema Tottenhama, mnogi su smatrali da je njegov transfer u Manchester City gotova stvar, no na kraju se ništa nije desilo. Kane je ostao u Londonu.

Rita Johal, bivša supruga fudbalera Građana Riyada Mahreza, na zanimljiv način je prokomentarisala nedolazak kapitena Engleske na Etihad, te iz svega izvukla pozitivne stvari za njega, njegovu suprugu i njihov brak.

Pjevačica je kazala kako se njen bivši suprug, koji sedmično zarađuje 160.000 funti, od oca koji je kupovao u Asdi (lanac supermarketa u Velikoj Britaniji) pretvorio u “glavonju” nakon što je realizovao transfer iz Leicester Cityja u Manchester City.

– Ne mogu komentarisati živote drugih ljudi, ali preseljenje (transfer) je promijenilo mog supruga. Supruga Harryja Kane je vjerovatno imala sreće, drugi bi trebali biti oprezni – kazala je Johal za The Sun, te dodala:

– Riyad je dozvolio da mu slava uđe u glavu. Promijenio se kada je otišao u Manchester City, ali karijera fudbalera je kratka.

Rita je kazala da je zbog Mahreza prešla na islam.

– Voljela sam ga. Željela sam to napraviti. Promijenila sam se zbog njega, promijenila sam vjeru. Prestala sam piti, a on nije ni pio. Sviđale su mi se njegove vrijednosti i željela sam finu porodicu – rekla je bivša supruga alžirskog fudbalera, dodavši:

– Ne mrzim ga, to je teška riječ, ali sam šokirana i tužna zbog onoga što je učinio. Napusio me iznenada, a za sve je krivio pritisak igranja za Manchester City.

Inače, iz braka sa Mahrezom Johal ima dvije kćerkice, Inayu i Aylu.

Nakon što je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Cityjem vrijedan 60 miliona funti, stvari u privatnom životu Mahreza krenule su silaznom putanjom, a 2019. godine napustio je porodični dom.

– Jednog dana je samo otišao, preselio se u hotel. Samo nas je ostavio i izabrao novi život – kazala je bivša supruga fudbalera Cityja.

Rita, koja je trenutno u vezi sa jednim filmskim producentom putem Instagrama je saznala da je njen suprug buduću ženu Taylor Ward vjerio sa prstenom vrijednim 400.000 funti, prenosi Faktor.

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana