4.9.2021. 17:55
Nikolina Pišek šokirala prijatelje komentarom o razvodu braka
Nikolina Pišek izgovorila je sudbonosno "da" svom suprugu Vidoju Ristoviću u intimnoj ceremoniji u Monte Karlu, prije osam godina. Nikolina je oduvijek maštala o bajkovitom vjenčanju za pamćenje.

Za tu priliku ona je odabrala dizajnersku haljinu sa plavim detaljima, u kojoj je izgledala kao prava princeza - pišu regionalni mediji. Njihov brak skopljen je 3. septembra 2013. godine, a Vidoje se oglasio na svom Instagramu i uz slike sa vjenčanja, Nikolini čestitao osmu godišnjicu braka.


Nikolina je ostavila komentar, koji niko nije očekivao:

Ja bih razvod, pa ponovo slavlje. I treba mi nova haljina. Samo je dostava iz NY upitna - napisala je ona kroz šalu.


(Amer Mujezinović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana