20.9.2021. 12:56
Glumica u neprepoznatljivom izdanju nakon operacije: Izvadili su mi maternicu
Glumica Amy Schumer oporavlja se nakon operacije tokom koje su joj doktori odstranili maternicu i slijepo crijevo.

Na operaciju je morala zbog endometrioze, nakon koje se oglasila na društvenim mrežama.

- Maternica mi je vani. Doktor je pronašao 30 tačaka endometrioze koje je uklonio. Osim maternice uklonio mi je i slijepo crijevo, jer ga je endometrioza napala. Bilo je puno, puno krvi u mojoj maternici i još uvijek me boli - poručila je glumica.

Ona je ranije iskreno govorila i o svojim problemima sa začećem. Rodila je sina u maju 2019., a sedam mjeseci nakon teške trudnoće podvrgla se postupku potpomognute oplodnje. Otkrila je da su ona i njen suprug zamrznuli embrije, ali se sve zakompliciralo zbog pandemije.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana