21.9.2021. 11:17
Pjevač poznate grupe prohadao nakon 30 godina
Jeff Becerra, pjevač i basist američke death metal grupe "Possessed", ponovno je prohodao i to po prvi put u više od 30 godina.

Godine 1989. muzičar je držan na nišanu vatrenog oružja i dvaput je pogođen u oružanoj pljački, nakon čega je ostao paraliziran od prsa prema dole. Desetljećima je frontmen bio vezan za invalidska kolica.

Sada je Becerra podijelio videozapis na kojem čini prve korake nakon nesreće, uz pomoć robotskih nogu. Snimka je objavljena 18. septembra na stranici benda na Instagramu uz poruku:

- Opet sam hodao! Ponovo sam hodao prvi put nakon više od 30 godina uz pomoć robotskih nogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana